Bruk treningsstrikk i din trening

Det finnes en lang rekke øvelser innen for styrketrening som du kan utføre med egen kroppsvekt ved hjelp av en strikk. En treningsstrikk er utrolig god til isolerte øvelser, for eksempel av skuldre og armer, men den kan også brukes effektivt til trening av hele kroppen. I tillegg fungerer strikker veldig bra til forskjellige typer oppvarming eller til å tøye ut etter trening, og den er samtidig et bra redskap til gjenopptrening fordi den tillater kontrollerte bevegelser med lav vekt, hvor du gradvist kan øke motstanden over tid. 

Hos Billigfitness.no kan du finne et stort utvalg av forskjellige treningsstrikker, og du kan helt sikkert også finne en treningsstrikk som passer til dine ønsker og behov. Det gjelder uansett hvilket nivå du er på, hvilken type trening du utfører, og hvor du trener. Du kan velge mellom flere ulike typer som egner seg til forskjellige formål. Blant annet kan du få et helt vanlig bånd som er bredt og kan bindes fast overalt. De finnes i forskjellige lengder og med forskjellig motstand slik at du kan finne en som passer for deg. Du kan også velge en treningsstrikk med håndtak hvis du foretrekker dette. Strikken kan brukes til begge hender på én gang, men du kan også lage forskjellige variasjoner hvor den ene enden er bundet fast, eller hvor du for eksempel har foten i det ene håndtaket for trening av ben. 

En treningsstrikk gir økt fokus på det området du bruker den i, og derfor kan du bruke den til å få enda mer aktivering av en spesifikk muskelgruppe. Den kan hjelpe deg til å bli sterkere, mer smidig eller fri for skader. Se det store utvalget hos Billigfitness.no og bli inspirert til forskjellige øvelser med treningsstrikk. Bestill din strikk i dag og kom i gang med den morsomme og effektive treningsformen.