Effektiv flekkfjerning

På Stell har utviklet en rekke produkter til deg som skal gjøre det enkelt, raskt og sikkert å ta godt vare på sine klær og tekstiler. Blant annet presenterer de den herlige flekkfjernersåpe med en fantastisk lukt av sitron. Den kan brukes på en lang rekke forskjellige tekstiler som bomull og mange andre plagg og materialer. Det beste ved På Stell flekkfjernersåpe er at den er utrolig enkel å bruke, og så kan den fjerne flekker fra masse ulike ting som fett og olje, juice og bær, og alle de andre vanlige flekker som både barn og voksne får på klærne. 

En av de vanligste flekker å få er rødvin, og det er noe som mange sliter med å få av igjen. Men med På Stell sitronsåpe er det ingen grunn til å fortvile, for med den blir det lett å fjerne rødvinsflekker. Du legger bare den delen av plagget som har flekker ned i lunkent vant, for eksempel i håndvasken. Da påfører du litt På Stell flekkfjernersåpe og gnir det inn til du ser at flekken blir borte. Har flekken vært der en god stund, da må du kanskje la plaggen ligge et par timer før den er helt borte. Etterfølgende skylder du med lunkent vann, og til slutt vasker du plagget som vanlig.

Du kan også fjerne flekken uten å vaske det. Da legger du plagget flatt, gnir inn På Stell flekkfjernersåpe forsiktig på flekken og tørker av med et fuktig håndkle. Til slutt presser du plagget med noe hardt (for eksempel et strykejern) med et rent og fuktig håndkle mellom. Da blir din skjorte, kjole eller genser så fin som ny igjen, og rødvinsflekken forsvinder helt. Kjøp din På Stell Flekkfjernersåpe på paastell.no i dag og opplev selv hvor enkelt det kan være å fjerne flekker skånsomt og effektivt.