Inspirerende og søte veggord

Veggord er en fantastisk måte å få noe personlig inn i innredningen på. Det er ord eller setninger som klistres opp på veggen som en wallsticker, og slik kan du helt selv velge hvor den skal være plassert. Generelt kan de brukes i hele boligen, og det gjelder bare om å være kreativ, men noen tekster og sitater egner seg selvfølgelig best til bestemte rom. Det gjelder blant annet noen av de hyggelige oppskrifter som er en alternativ måte å dekorere kjøkkenet på. Ha en oppskrift på pannekaker eller en annen favoritt hengende på veggen. Et annent populært veggord er de herlige husregler som varierer i størrelse og innhold. Det er opplagt å ha de hengende i gangen eller entréen, så det er det første dine gjester ser når de kommer inn døren. Du kan selv velge noen husregler som passer til deg og ditt hjem.

Sitater fra kjente folk er alltid et populært valg, og her finnes det mange forskjellige muligheter. For eksempel kan du ha det veldig kjente og søte sitatet som stammer fra Forrest Gump: “Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get”. Det kan passende henge over sofaen på stuen, eller kanskje på soverommet så det er det første du ser når du våkner.

Uansett hva du leter etter, så kan du helt sikkert finne det hos Sohu-Wallstickers.no. Her finnes det nemlig et utrolig bredt utvalg av wallstickers og veggord som passer inn i alle hjem, store som små, og til alle aldersgrupper og innredninger. Finn din favoritt blant de mange veggord og bruk det på soverommet, stuen, badet, kjøkkenet eller kontoret. Det vil skape et helt personlig uttrykk i din bolig og forhåpentlig gi både deg og dine gjester et smil eller litt ekstra energi med på veien når du ser det.