Rollups i høy kvalitet

Selvom mye markedsføring i dag skjer på nett, så er det helt essensielt å kunne markedsføre virksomheten sin fysisk i noen situasjoner. Det gjelder blant annet for de bedrifter som deltar på messer, er med på events og begivenheter, eller som har fysiske butikker der de ønsker å trekke inn kunder. Her er det utrolig viktig å skape oppmerksomhet om sin tilstedeværelse og samtidig kommunikere det riktige budskapet til de riktige kunder. Dette kan du blant annet oppnå med noen av de mange reklamesystemer som finnes på markedet. 

Hos Easydisplay.no har de spesialisert seg i reklamesystemer til små og store bedrifter, og deres utvalg inkluderer en lang rekke produkter som kan hjelpe din virksomhet til å bli mer synlig der du ønsker det. De har et bredt sortiment, og her kan du blant annet finne de populære rollups som er veldig brukbare når din virksomhet skal markedsføre seg selv. En rollup er en type plakat eller banner som trekkes opp av en skinne. Slik plasseres den på gulvet eller jorden med en skinne på føtter, og så trekkes selve reklamen opp fra denne. Den har en stor flate til å sende et klart budskap på, og kvaliteten er i topp slik at du kan få et flott, tydelig bilde og tekst.

Rollups finnes i forskjellige størrelser hos Easydisplay.no slik at du kan velge den som passer deg best. Det finnes ulike modeller og kvaliteter, og noen har mulighet til forskjellige trykk på to sider mens andre kun har til én. Uansett hvilken modell og type du foretrekker, så er du garantert en robust og slitesterk rollup som kan brukes både inne og ute. Kvaliteten er i topp på både trykkflate og selve stativet, og derfor kan du ha glede av din rollup i lang tid fremover. Du velger selv om du vil ha med halogen- eller LED-spot i toppen slik at motivet fremstår enda tydligere, og du får alltid en transportveske inkludert i kjøpet.

Besøk Easydisplay.no og se hele utvalget av rollups i dag. De er perfekte for deg som ønsker å ha et flott reklamesystem som er robust, men samtidig enkelt å flytte rundt fra én plass til en annen. Din rollup kan lett rulles sammen og pakkes ned i transportvesken slik at du kan ha den med på messe, til ulike events eller lignende. Kjøp din nye rollup allerede i dag, eller kontakt Easydisplay.no dersom du har noen spørsmål.