Skånsom ullvask

Ull kan være et vanskelig material å ta vare på, spesielt i forbindelse med vask. Men med de riktige produkter og den korrekte metoden trenger det faktisk verken være dyrt eller vanskelig å ta godt vare på sine ullplagg. Hos På Stell kan du finne en svært drøy og skånsom ullvask som er spesifikt produsert til formålet. Den inneholder ingen av de ingredienser som normalt finnes i vanlige vaskemidler, og som ellers kan skade dine ullplagg. Det gjelder blant annet blekemidler som ellers kan ødelegge ullens struktur og utseende. Den skånsomme På Stell Ullvask er basert på naturlig olje som virker mykgjørende, og så inneholder den ingen ingredienser som kan skade verken deg, dine ullplagg eller miljøet. Den er biologisk nedbrytbar og veldig miljøvennlig. Samtidig er den dog svært effektiv og sikrer rene plagg etter hver vask.

Det riktige produktet er et viktig trinn på veien, men er ikke helt nok for å ta godt vare på dine ullplagg. For å sikre best mulig behandling av dine ullplagg bør du nemlig følge noen simple tips. Ull tåler ikke høye temperaturer, og derfor bør du alltid vaske ull ved lav temperatur. Det er dog ikke nødvendig med håndvask, fordi langt de fleste vaskemaskiner i dag er utstyrt med et ullprogram som har de helt riktige innstillinger til akkurat dette. På grunn av dette bør du også unngå å tørke dine ullplagg i maskin. Du bør også unngå å sentrifugere ullplagg for mye, fordi dette igjen er skadelig for strukturen.

Følger du disse simple tips og anvender På Stell Ullvask, da sikrer du den best mulige behandlingen av dine ullplagg. Derfor bør du dog fortsatt forsøke å vaske dine ullplagg så lite som mulig. I mange tilfeller kan du vurdere å lufte dine ullplagg fremfor å vaske de. Det vil ofte være nok.